• SPECIFIEKE WENSEN EN EISEN CENTRAAL
  • VAN A TOT Z ONTZORGD
  • PERSOONLIJKE BEGELEIDING EN ADVIES

Over Smart Building Partners

Op zoek naar een nieuwe locatie voor uw Tandartspraktijk, Dierenartsenpraktijk, Fysiopraktijk, Huisartsenpraktijk, Zorgkliniek of Zorginstelling? Smart Building Partners kent de wereld van zorgvastgoed als geen ander. Wij maken het onderscheid met persoonlijke benadering en aandacht voor uw wensen en zorgpakket. Al onze services zijn erop gericht om u te ontzorgen. In de basis bieden wij twee manieren van samenwerken.

Wij kunnen u volledig adviseren en begeleiden bij een nieuw vastgoedproject met of zonder derde partijen die de bouw realiseren. Turn-key en volledig gebruiksklaar opleveren, passend bij uw wensen en de normen die gelden. Ook na het intrekken in een nieuw bedrijfspand, staan we voor u klaar met gepaste onderhoudsservices. 

Als zorgondernemer houdt u zich liever bezig met de zorg voor uw cliënten alle nevenactiviteiten nemen wij daarom graag voor u uit handen. Smart Building Partners is er voor de zorg en regelt alles op het gebied van locatiemanagement, procesmanagement, projectmanagement, vastgoedmanagement en objectmanagement.

Deze diensten zijn complementair aan elkaar, maar kunnen ook los worden afgenomen. Aan u de keuze.

Over Smart Building Partners - Over ons
Scroll naar boven